Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

    Översättningsprogram engelska  -   Översättning svenska engelska  -   Engelska lexikon  -   Engelska test
Ljudböcker, slangordslexikon, engelska noveller

Översättning från engelska till svenska  -   Översätt från svenska till engelska  -   Gratis översättningsprogram
Svensk engelsk translator  -   Översätt meningar  -   Översätta texter  -   Spanska översättning
Översättning svenska italienska  -   Översättning svenska franska  -   Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska  -   Latin översättning  -   Översättning danska svenska  -   Översättning svenska finska
SVENSK ENGELSK TRANSLATOR

Svenska är ett relativt litet språk om man jämför med de stora europeiska språken och många gånger finns det inte med i en translator. Så det är det första problemet och en av de saker man måste kolla upp innan man laddar ner ett program eller börjar använda en webbaserad applikation.

Det finns två sorters svensk engelsk translator: En i programform som man installerar på sin dator och en som man använder direkt på webben. Vilken sort man föredrar beror på vilka översättningar man vill göra, vad man tycker är smidigt och vilket gränssnitt man gillar bäst.

Anlita en billig översättare via Fiverr.com. Du kan hitta någon för endast 5 dollar och de översätter ibland upptill 1000 ord för detta pris. Sök på språket och "translation" t.ex. i Fiverrs sökmotor. Ska du ha konvertering av valutor, mått, vikt m.m. så rekommenderas appar till din telefon eller surfplatta.

Svensk engelsk translator på nätet

Här kommer några länkar till sidor där du kan hitta en svensk engelsk translator via nätet. Alla dessa webbapplikationer använder olika algoritmer och ordlistor för att översätta. De är alltså konkurrenter. Gränssnitten är relativt lika men översättningarna skiljer sig åt. Du kan ta reda på vilken du tycker är bäst genom att prova att klistra in samma text i alla tre och kontrollera hur översättningen blir.

Google Translator – Googles berömda translatorverktyg.

Microsoft Translator - Microsofts Bings översättning på nätet är nog den nyaste av de tre.