Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

    Översättningsprogram engelska  -   Översättning svenska engelska  -   Engelska lexikon  -   Engelska test
Ljudböcker, slangordslexikon, engelska noveller

Översättning från engelska till svenska  -   Översätt från svenska till engelska  -   Gratis översättningsprogram
Svensk engelsk translator  -   Översätt meningar  -   Översätta texter  -   Spanska översättning
Översättning svenska italienska  -   Översättning svenska franska  -   Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska  -   Latin översättning  -   Översättning danska svenska  -   Översättning svenska finska
ÖVERSÄTTNING SVENSKA FRANSKA

Franska är ett stort språk som talas i spridda delar av världen, t.ex. Afrika, Kanada och Europa. I Europa talas det inte bara i Frankrike utan även i Belgien, Schweiz och Luxemburg m.m. Det är ett romanskt språk och härstammar från latin.

När man letar efter översättning mellan svenska och franska (eller tvärtom för den delen) så kan man göra på en rad olika sätt. Tänk igenom innan vad du ska ha översättningen till och hur viktigt det är att den blir väldigt bra eller bara begriplig.

Nästa sak du kan fundera över är om du alltid kommer att vara uppkopplad mot nätet när du letar översättning och hur ofta du översätter något. Översätter du hela tiden och undrar över ord ofta eller är det mer något enstaka ord på svenska då och då som du vill översätta till franska?

Digital översättning mellan svenska och franska kan bli lite knasig trots allt, även om tekniken har gått framåt mycket på detta område. Ordföljden är inte densamma och ord som t.ex. hans och hennes är samma ord. Det här kan leda till en del missförstånd. Därför är det viktigt att man har det stora sammanhanget när man gör den här typen av översättning.

Googles översättningstjänst – är en nätbaserad tjänst där man kan översätta från svenska till franska och en hel drös andra språk. Du klistrar in texten i en ruta, väljer språk och får svaret snabbt. Textmängden man kan översätta är begränsad men relativt stor. Man kan också få en hel webbsida översatt. Vill du byta från svenska till franska och i stället översätta från franska till svenska klickar du bara på den lilla pilsymbolen mellan språken så byts ordningen direkt.

Om du vill ha en riktigt bra översättning mellan svenska och franska rekommenderar vi att du anlitar en mänsklig översättare.