Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

    Översättningsprogram engelska  -   Översättning svenska engelska  -   Engelska lexikon  -   Engelska test
Ljudböcker, slangordslexikon, engelska noveller

Översättning från engelska till svenska  -   Översätt från svenska till engelska  -   Gratis översättningsprogram
Svensk engelsk translator  -   Översätt meningar  -   Översätta texter  -   Spanska översättning
Översättning svenska italienska  -   Översättning svenska franska  -   Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska  -   Latin översättning  -   Översättning danska svenska  -   Översättning svenska finska
ÖVERSÄTTA TEXTER

När man ska översätta hela texter kan det underlätta väldigt om man har någon form av översättningsprogram. Program för att översätta är så pass bra idag att översatta texter blir begripliga.

Gör så här: Kopiera texten du vill översätta (markera den och tryck ctrl och c). Klistra in texten (ctrl och v) i översättningsprogrammet eller i textrutan på sajten och klicka på Ok (eller vad det nu kan stå).

Kopiera nu den översatta texten och klistra in den i ett dokument (t.ex. Word eller Wordpad). Nu kan du börja rätta de små felen som ändå oundvikligen kommer att göras vid en översättning som inte gjorts av en människa. Det här kommer att spara både tid och kanske även skona dig från musarm.

Om du inte förstår språket i fråga alls eller mindre bra så finns även Fiverr.com där man kan betala någon endast 5 dollar för att få en hel A4-sida med text översatt av en riktig människa och Google Translate som kan användas även för längre texter. Med Google Translate kopierar du bara texten och klistrar in. På grund av nya, smarta algoritmer blir översättningen begriplig och du kan t.o.m. förstå det stora sammanhanget av texter på ett språk du inte alls kan. Vissa nyanser i språket går naturligtvis förlorade, så långt har inte tekniken hunnit ännu.

Testa gärna även Freelance.com om du vill ha lite seriösare översättningar. Ibland kan man där få dem till riktigt bra pris då det ofta är studenter som tillhandahåller tjänsterna.