Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

    Översättningsprogram engelska  -   Översättning svenska engelska  -   Engelska lexikon  -   Engelska test
Ljudböcker, slangordslexikon, engelska noveller

Översättning från engelska till svenska  -   Översätt från svenska till engelska  -   Gratis översättningsprogram
Svensk engelsk translator  -   Översätt meningar  -   Översätta texter  -   Spanska översättning
Översättning svenska italienska  -   Översättning svenska franska  -   Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska  -   Latin översättning  -   Översättning danska svenska  -   Översättning svenska finska
ÖVERSÄTTNINGSPROGRAM ENGELSKA - SVENSKA

För bara några år sedan var det omöjligt att tänka sig att det skulle finnas automatiska översättningsprogram som kunde göra översättningar åt en från engelska till svenska och tvärtom. Men nu har tekniken hunnit ganska långt på det stadiet och det går faktiskt att få riktigt bra översättningar. Översättningsprogrammen idag är såpass bra att man kan förstå vad det står i en engelsk text utan att kunna någon engelska. Likaså kan du skicka texter till engelskspråkiga vänner eller andra kontakter utan att behöva skriva om allting till engelska. Detta är också en stor fördel med översättningsprogrammen - de sparar mycket tid åt en eftersom man inte behöver knacka in allting på tangentbordet.

Förslag på hur man kan göra översättningar på nätet

Först och främst kommer det allt fler appar till både iPhone och Android med program som översätter alla möjliga språk åt dig. Några av dessa är gratis men de flesta kostar inte mer än ett tiotal kronor. Vill du anlita någon som gör jobbet åt dig, testa då att gå in på Tyda.se som ibland har annonser med olika byråer som gör översättningar. Vill du ha det riktigt billigt, gå då till Fiverr.com eller Freelance.com. Dessa är fulla av folk som kan översätta för mycket låga priser. Men det är inte säkert att kvalitén är den bästa och detta kan vara svårt att avgöra om du inte kan språket själv.


Översättningsprogram gratis

  • Googles översättning - Google translate är en gratis översättningstjänst för enstaka ord, stora textmassor eller hela hemsidor. Fungerar förvånansvärt bra. Översättningen är inte helt korrekt såklart men man förstår ofta sammanhanget och den förbättras ständigt. Du kan själv vara med och påverka resultatet genom att hjälpa Google med översättningar.

  • Engelska fraser översättning - Smart tjänst från Norstedts. Man skriver in en fras så ger den förslag på ett antal fraser på engelska.