Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

    Översättningsprogram engelska  -   Översättning svenska engelska  -   Engelska lexikon  -   Engelska test
Ljudböcker, slangordslexikon, engelska noveller

Översättning från engelska till svenska  -   Översätt från svenska till engelska  -   Gratis översättningsprogram
Svensk engelsk translator  -   Översätt meningar  -   Översätta texter  -   Spanska översättning
Översättning svenska italienska  -   Översättning svenska franska  -   Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska  -   Latin översättning  -   Översättning danska svenska  -   Översättning svenska finska
SPANSKA ÖVERSÄTTNING

Spanska är det andra största språket i världen om man räknar till antalet som har det som modersmål. Förutom i Spanien talas spanska i Sydamerika och många i Nordamerika liksom i Europa har det som andraspråk. Otaliga är de människor som läst spanska i skolan. Därför är det inte helt ovanligt att man i sitt dagliga arbete eller surfande stöter på spanska texter eller hemsidor.

Vill man få översättning från spanska till svenska (eller något annat språk för den delen) finns idag en rad olika verktyg för översättning, både online och i programform. Det beror på vad man föredrar. Ett av de mest omtyckta onlineverktygen är Google translate som kan översätta till och från 58 olika språk, däribland spanska. Översättningen går till så att man antingen klistrar in den spanska texten i ett textfönster och klickar på en knapp eller skriver in en webbsidesadress. Då översätts hela sajten.

Vill du ha ett spanskt lexikon online rekommenderar vi gamla hederliga Lexin som faktiskt har en spansk sektion inbyggd.

Inget översättningsprogram eller webbapplikation kan göra en perfekt översättning på spanska eller något annat språk heller, det är omöjligt på grund av de mänskliga språkens nästan oändliga variationer. Men det går förvånansvärt bra och tekniken har hunnit väldigt långt bara de senaste tio åren.


Översättning svenska italienska
Översättning svenska franska
Översättning tyska svenska
Översättning svenska norska
Latin översättning
Översättning danska svenska
Översättning svenska finska