Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

Engelska kurs   -   Lära sig engelska   -  Bloggmetoden  -   Engelska podcasts och tv-serier  -   Language exchangeLära sig engelska på nätet

Skulle du vilja lära dig engelska på nätet genom en engelskakurs som lär ut hur man pratar som en engelskspråkig? På ett roligt och stimulerande sätt som inte liknar något annat? Läs då vidare!

Många svenskar skryter idag om hur duktiga de är på engelska men visste du att många engelskspråkiga benämner vår engelska som ”broken English”? Då menar de inte uttalet utan det faktum att vi uttrycker oss annorlunda än dem då vi ofta översätter från svenska i huvudet. Hur ska vi kunna lära oss riktig engelska genom att göra så? Det gäller ju att få fram vårt budskap lika bra som om vi hade pratat svenska. Men ofta blir det i stället att vår engelska får ta omvägar och vi får kompensera på olika sätt med ord och uttryck som inte är helt klockrena. Visst kan det bli bra men det låter inte riktigt engelskt.

Vill du få information om när denna kurs sätter igång, fyll då i formuläret nedan! Vi kommer då att återkomma till dig.


Namn:
E-mail:
Med den här kursen kommer du att lära dig engelska helt och hållet på nätet. Vi kommer att gå igenom de vanligaste fallgroparna som gör att vi svenskar har svårt att verkligen uttrycka oss snitsigt på engelska. Det är lite samma tänk som presenteras på den här webbplatsen.

Engelska är ett svårt språk eftersom det är så specifikt. För en företeelse som bara kan benämnas med ett enda ord på svenska kan det på engelska i stället finnas ett flertal. Det är viktigt att pricka rätt för att kunna göra sig förstådd. Ofta luras vi att tro att svenska och engelska är mer lika än vad de är och därför kan vi ibland inte begripa att det ska vara så svårt att säga någonting enkelt på ett sätt som låter bra.

Allt detta vill vi ta upp i kursen så att man verkligen ska kunna lära sig engelska på riktigt! Både att prata engelska och att skriva, metoden fungerar för alla sätt som du vill kunna använda språket på. Vi vill lära ut alla de små tricken som gör den stora skillnaden och som får din engelska att låta mer naturlig och rakt på sak. Dessutom lär vi dig de små finesserna som ger språket det där lilla extra – precis som om du hade varit engelskspråkig på riktigt.

Är du redo att lära dig mer engelska på nätet inom kort? Fyll då i formuläret ovan för att få ett meddelande om när kursen startar.