Hem     Tips på att förbättra sin engelska     Engelsk ordlista och engelskakurs     Kört fast?     Översättningsprogram

Engelska kurs   -   Lära sig engelska   -  Bloggmetoden  -   Engelska podcasts och tv-serier  -   Language exchangeEngelska kurs på nätet

Välkommen till en helt unik engelska kurs på nätet! Snart kommer vi att börja lära ut den nya spännande metoden där du lär dig prata engelska som en engelskspråkig och inte som en svensk som pratar engelska genom att direktöversätta i huvudet eller byta ut svenska ord och uttryck mot engelska.

Hur kan det komma sig att engelskspråkiga barn ofta kan uttrycka sig mer naturligt och ledigt än vi svenskar? Vi som ändå studerar engelska i flera år i skolan och stöter på språket dagligen i olika medier? Det beror på att svenska och engelska trots allt är ganska olika och att det ofta finns helt andra sätt att uttrycka den enklaste sak på engelska.

Låt oss därför presentera följande engelska kurs som kommer att drivas helt på nätet och ta upp just det här – hur man kan lära sig att prata engelska så att det verkligen låter engelskt. Är du intresserad av att få ett meddelande om när denna kurs startar, fyll då i formuläret nedan så återkommer vi till dig.


Namn:
E-mail:
Är du trött på att köra fast när du pratar engelska? Inte veta hur du ska få fram det du vill säga? Känner du att du kan göra dig förstådd på ett hjälpligt sätt men att du skulle behöva komma över den där tröskeln för att kunna känna att du kan ”vara dig själv” i språket? Är det ett mysterium för dig varför det många gånger låter så ”svengelskt” när vi svenskar pratar? Då kanske vår engelska kurs kan vara någonting för dig!

Ofta är vi svenskar väldigt duktiga på att prata engelska inom vissa, specifika områden. Det kan vara sådant som har med vårt största intresse att göra eller vårt jobb. Men att konversera på en vardaglig nivå och prata om väder och vind, det kan vi ibland vara lite sämre på. När vi hamnar i en situation då vi vill kunna konversera lätt och ledigt kan vi då i stället känna oss lite frustrerade. Känner du igen dig i det här så tror vi att du kommer att gilla vår engelska kurs. Vår strävan går ut på att man efter kursen ska kunna prata engelska utan att behöva gå ”omvägen” via svenskan i huvudet så att språket bara ska flyta på – precis som om det var ditt modersmål du pratade på.

Låter detta intressant så föreslår vi att du skriver i ditt namn och emailadress i formuläret ovan för att få information om när vår engelska kurs på nätet startar.